Contact

Contact

Heb je vragen over Sloeproeien Almere of wil je graag een keer meeroeien?
Neem dan contact op met:

Job Meijer, voorzitter
Telefoon: 06 23 54 56 21

Willem Schilder, secretaris
Telefoon: 06 26 70 80 04

Menno van Manen, penningmeester
Telefoon: 06 30 56 03 15

Email: info@sloeproeienalmere.nl

 

Sloeproeien Almere is sinds oktober 2008 een stichting en heeft sinds die datum ook een officieel statuut, deze kunt u hier lezen. Omdat de statuten mogelijk niet alles zullen dekken en wij als stichting hierop aanvullingen hebben, zijn er tevens enkele Huisregels opgesteld.

Mochten je interesse hebben en je zou eens een keer mee willen roeien, dan kan je dit een maand lang vrijblijvend doen. Dat kan door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Daarna kan je jezelf bij het bestuur opgeven als nieuw(e) roeier/lid.

Het lidmaatschap bij stichting Sloeproeien Almere kost je als roeier slechts € 12,50 per maand. Ben je jonger dan 18 jaar of student (tot 24 jr.) dan is het zelfs maar € 10,00. Voor dat bedrag kun je 3x per week stevig trainen op het IJmeer of andere mooie plekken op de Almeerse wateren.

Personen en bedrijven die Sloeproeien Almere een warm hart toedragen, zijn natuurlijk van harte welkom om een keer mee te roeien. Wanneer u middels een donatie aan de stichting donateur wordt, ontvangt u tevens de nieuwsbrief van Sloeproeien Almere en laten wij u weten bij welke evenementen en wedstrijden wij aanwezig zijn.

Men kan de donaties en betalingen storten op het volgende rekeningnummer IBAN NL 11 RABO 01 2143 5806 t.n.v. Stichting Sloeproeien Almere.